MÚSICA PER A PERSONES SORDES I OÏDORES

enCantados és el projecte de l'Associació ENCANTADES que fa possibles experiències accessibles en Llengua de Signes Catalana i Espanyola

La sessió inaugural del Transhumant Festival serà de nou accessible amb enCantados i Oye Sebas

El festival de cinema social i itinerant Transhumant (antic Terra Gollut) torna a apostar per l’accessibilitat i per enCantados per inaugurar el certamen. La gala del 22 de setembre al Teatre Cinema Comtal de Ripoll (a les 21.00 hores) començarà amb l’actuació del músic colombià Oye Sebas i l’intèrpret de llengua de signes Eva García Codorniu. De fet, l’Eva signarà tota la gala, conduïda per la periodista Núria Martorell (codirectora d’enCantados amb la Francina Cortés). Així va ser l’any passat, com també es repetirà el fet que totes les filmacions que es projectaran aquest dia comptaran amb subtitulació per continuar tenint cura del públic sord. Parlem del llarg «Negra» i del curt «El hijo cuervo», tots dos films a concurs del Transhumant Festival, dirigit per Joaquim Roqué.

YouTube player

Un cauntautor molt cinematogràfic

A ritme del folclor llatinoamericà, el cantautor Oye Sebas es converteix en un narrador de situacions quotidianes amb notes de realisme màgic i d’humor. La manera que té de relatar les històries és tan cinematogràfica que els personatges de les seves cançons cobren vida pròpia.

El músic va ser el guanyador el premi enCantados del Concurs de Cantautors de la Sala New Fizz de Barcelona. Un certamen amb el qual col·laborem des de la seva creació l’any passat. La guanyadora del 2022 va ser també la que va actuar a la sessió inaugural del Festival Transhumant i també signada per l’Eva García Codorniu.

YouTube player

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *