MÚSICA PER A PERSONES SORDES I OÏDORES

enCantados és el projecte de l'Associació ENCANTADES que fa possibles experiències accessibles en Llengua de Signes Catalana i Espanyola

ESPECIAL Taylor Swift i Coldplay

enCantados va fer accessible per a persones sordes les actuacions dels dos concerts de Taylor Swift al Santiago Bernabéu, a Madrid, en LSE.

YouTube player

Quatre intèrprets de llengua de signes d’enCantados, Elena, Laura, Anita y Anna, es van encarregar de fer accessible, davant 140.000 persones, els dos concerts de Taylor Swift al Santiago Bernabéu de Madrid.

L’Informatiu de Tele 5 va dedicar aquest complet i emotiu reportatge a enCandas, prenent com a punt de partida el concert accessible de Taylor Swift, passant per Coldplay i pel Tablao de Carmen.

 


enCantados va fer accessible per a persones sordes les actuacions dels quatre concerts de Coldplay a Barcelona, en LSC i LSE.

YouTube player

Únic vídeo, que vam poder gravar i editar, de la banda britànica Coldplay durant el segon concert a l’Estadi Olímpic de Barcelona, dins la seva gira mundial Music of the Spheres 2023. El vídeo recull els moments claus que van poder viure les persones sordes que van assistir a l’espectacle d’aquesta reconeguda i admirada banda.