MÚSICA PER A PERSONES SORDES I OÏDORES

enCantados és el projecte de l'Associació ENCANTADES que fa possibles experiències accessibles en Llengua de Signes Catalana i Espanyola

El rock dels Mossos torna a bategar
per La Marató de TV3

Torna el concert solidari Mossos amb La Marató a Luz de Gas, capitanejat per la Xaiques Band amb bona part de la formació original i diversos convidats. L’Associació Actúa ha fet coincidir exactament la mateixa data onze anys després: diumenge 11 de desembre, a les 18.30 hores, congregarà artistes i grups com Carles Lara, l’actriu Maria Molins, el Barcelona Gay Men’s Chorus i l’advocat Pau Molins, amb la direcció musical de Fran Suárez. S’hi estrenarà en directe la cançó «Batega el món», de Vicen Martínez i Manel Guerrero, que també participaran en el recital. Un tema escrit expressament per a aquest concert i per a La Marató de TV3 d’aquest any, dedicada a les malalties cardiovasculars, a la qual es destinarà la recaptació de l’acte. Compra aquí les teves entrades.

Carles Lara

Tot l’esdeveniment comptarà amb intèrprets de llengua de signes de l’Associació enCantados.

Barcelona Gay Men’s Chorus

Josep Lluís Guerrero, el líder de Xaiques Band, explica que viu aquest desitjat retorn «amb molta alegria i molta responsabilitat». «Aquella primera vegada vam actuar sense cap experiència prèvia, però amb moltes ganes i va ser un èxit -recorda-. La pandèmia no es va deixar tornar l’any passat i festejar el desè aniversari. Així que ens vam conjurar a fer-ho aquest 2022».

YouTube player

A més del Josep Lluís, els altres membres del cos de la formació original que pujaran de nou a l’escenari de Luz de Gas són: Jordi Quintero, a la bateria; Sergio Morata, a la guitarra, i David Seisdedos, al baix. La Xaiques Band es completarà amb noves incorporacions: Tomàs Vidal, també Mosso, a la guitarra, i el músic professional Fran Suárez, pianista, compositor, productor i docent, «que en un començament anava a ser només el director musical, però que també tocarà els teclats i el piano», explica Josep Lluís Guerrero. De fet, Fran Suárez (Santiago de Xile) posseeix una dilatada trajectòria com a pianista, compositor, arranjador i organista. Graduat amb màxima distinció en el prestigiós Berklee College of Music, va rebre classes de mestres com Gary Burton, Jerry Bergonzi i Charlie Banacos.

Una altra membre dels Mossos d’Esquadra, Jessica Torruella, s’afegirà al grup dels seus companys per a cantar la balada «Someone like you» d’Adele, compartint micròfon amb més integrants del cos com la Marta Bertran (veu); l’Àngels Sánchez (saxo) i el Xavier Martin (guitarra). I entre els artistes convidats aquest 2022, hi haurà el reincident Carlos Lara, vocalista de la Rock & Ríos Band, una de les millors bandes tribut de l’estat, que ja va actuar el 2011 i que hi tornarà per recuperar cançons mítiques de Miguel Ríos com «Bienvenidos», «Año 2.000» i «Santa Lucía». Així com Pau Molins, la cara més visible del grup PorFinViernes, que interpretarà «No puedo vivir sin ti», de Coque Malla, y «Hace calor», de Los Rodríguez. I l’actriu Maria Molins («El cor de la ciutat», «La Riera», «La que se avecina» i «Entre vías») que cantarà «Yo no soy esa» de Mari Trini, i «Cançó de fer camí» de Mireia Vives i Borja Penalba.

Pau Molins

El repertori a càrrec de la Xaiques Band, la banda base del concert, inclourà títols com «Llença’t» de Lax’N’Busto i «L’Empordà» de Sopa de Cabra, entre d’altres. Però la cançó estrella serà, sens dubte, «Batega el món», composta expressament per aquest concert.

Els coautors són Manel Guerrero i Vicen Martínez. I així expliquen com van sincronitzar els seus talents a l’hora de pensar en la temàtica i posar-li paraules i melodies: «Els dos ens coneixem personalment i musicalment des de fa molts anys, encara que és la primera cançó que componem mà a mà, va ser un procés molt orgànic i ràpid. En menys d’un matí teníem creada la llavor quant a lletra i música del que seria la cançó final», rememora Vicen.

«Batega el món» és una cançó que t’atrapa en la primera escolta. «L’objectiu era que fos accessible, emotiva i amb molta energia. Potser una de les claus va ser anar provant camins, descartant els que es tornaven massa complicats i triant tot el que ens emocionés i estigués en línia amb el resultat que volíem», aclareix Vicen. «El truc ha estat no complicar-se, cercar l’autèntic i sense molts artificis», afegeix Manel.

Referent a la lletra, Manel remarca que té “un missatge positiu, simple però potent». «Som, sentim i vivim cadascun d’una forma diferent. Però mirant en el més primari, en el ritme dels nostres batecs, realment som un i junts fem que el món avanci«.

ACTUA AMB EL COR

Darrere de l’esdeveniment està l’associació que va néixer poc temps després d’aquell primer i exitós recital del 2011, Actúa Organización de Eventos Solidarios. Una entitat que ha organitzat al llarg d’aquests anys concerts solidaris a diferents sales i espais, com ara Luz de Gas, Circ Raluy Legacy, sala Barts, Razzmatazz, etc. “Sota el lema Actua amb el cor, hem propiciat recollides de joguines per a Cruz Roja amb un gran èxit de públic i ambient», explica el seu president, Santi Guerrero.

Santi va patir un infart l’abril de l’any següent del primer Mossos amb La Marató mentre treballava com escolta de qui llavors era el cap del cos (el Comisari Milán). El fet que aquest nou concert solidari a benefici de La Marató de TV3 estigui dedicat a la salut cardiovascular és una picada d’ullet del destí.

El món sempre batega millor al ritme de la solidaritat.

_______

LLETRES DE LES CANÇONS. Playlist al nostre enCantados Spotify

‘BATEGA EL MÓN’, de Manel Guerrero i Vicen Martínez – Xaiques Band

XAIQUES BAND i TOTS ELS CONVIDATS

Tu et lleves ben aviat.
Jo sóc un ocell de nit
dels que surten quan el sol s’apaga.

Tu voldràs anar a fer el cim.
Jo voldré baixar a la vall
i amagar el cap sota l’ala.

Tu de sucre, jo de sal.
Tu de peix i jo de carn.
I així estimem a qui ens doni la gana.

I és que som tan diferents.
Però si ens donem la mà
podrem sentir el ritme universal.

Amb el cor
sincronitzem el nostre viatge.
Mentre batega el món.
Cada dia és un regal que obrim tots dos.
Siguem com som.

I voltem i caminem.
Potser arribarem ben lluny
o no voldrem pas ni sortir de casa.

Hi haurà entrebancs.
Hi haurà sotracs.
Potser hi ha un dia que la llum s’amagarà.
Anirem a les palpentes sense por.
Ara busca’m el pols
per poder fer connexió.
Amb el cor
sincronitzem el nostre viatge.
Mentre batega el món
cada dia és un record que no marxa.
Amb el cor
fem més petita la distància
que hi ha entre tú i jo.

‘BIENVENIDOS’, Miguel Ríos

XAIQUES BAND i CARLES LARA

Buenas noches, bienvenidos,
hijos del rock and roll.
Os saludan los aliados de la noche

Bienvenidos al concierto,
gracias por estar aquí.
Vuestro impulso nos hará seres eléctricos

Ayúdanos a conectar,
solo por ti el rock existirá.
Ayúdanos a conectar,
solo por ti el rock existirá

Necesitamos muchas manos,
pero un solo corazón,
para poder intentar el exorcismo

Abrir vuestras mentes,
llenaros con un soplo de rock.
Que desalojen los fantasmas cotidianos

Ayúdanos a construir.
Hoy el Rock and Ríos se hace para ti.
Ayúdanos a construir.
Hoy el Bye Bye Rios se hace para ti.

A los hijos de rock and roll.
Bienvenidos.
Bienvenidos.

Que larga ha sido la marcha,
compañeros de fatiga,
desde los tiempos de Price.
Muchos años de camino
para al fin poder gritar.

A los hijos del rock and roll.
Bienvenidos.
Bienvenidos.

Buenas noches, bienvenidos,
hijos del rock and roll.
Os saludan los aliados de la noche

Bienvenidos al concierto,
gracias por estar aquí.
Vuestro impulso nos hará seres eléctricos

Ayúdanos a conectar.
Solo por ti el rock existirá.
Ayúdanos a construir.
Hoy el Rock and Ríos se hace para ti.

A los hijos de rock and roll.
Bienvenidos, Bienvenidos, Bienvenidos

A los hijos del rock and roll.
Bienvenidos

‘AÑO 2000’, Miguel Ríos

XAIQUES BAND i CARLES LARA

Este es el tiempo del cambio,
el futuro se puede tocar.
Nacen cronistas, brujos y santos
y alucinan con lo que vendrá.

Dicen que el fin del milenio
aumentará el mogollón.
Si no ponemos remedio hoy
tendremos hambre, palo y polución.

Esta es la era de Mister Chip,
micro ordenador de tu porvenir,
que por lo pronto te quita el curro
además de ser tu ficha sin fin.

Alguien dicta su sentencia
diciéndote que es por tu bien
y entre el consumo y la represión
la violencia nos agobiará.

Año dos mil,
llega el año dos mil
y el milenio traerá
un mundo feliz,
un lugar de terror,
simplemente no habrá
vida en el planeta,
vida en nuestra tierra.

Me hacen sentirme pequeño aquí,
impotente y sin salvación
y sé que pensar en un orden nuestro
es utópico y de ciencia ficción.

Pero hay que cambiar el sistema,
entramos en la cuenta atrás.
Si no ponemos remedio
el ser humano nunca vencerá.
Año dos mil,…

‘L’EMPORDÀ’, Sopa de Cabra

XAIQUES BAND

Nascut entre Blanes i CadaquésMolt tocat per la tramuntanaD’una sola cosa pots estar segurQuan més vell més tocat de l’ala
Sempre deia que a la matinada es matariaPerò cap al migdia anava ben torratSomriu i diu que no té pressaNingú m’espera allà daltI anar a l’infern no m’interessaÉs molt més bonic l’Empordà
I varen passar ampolles i anysI en Sisset encara aguantavaDormint la mona a la vora del TerPerò ell mai no s’hi tirava
Sempre deia que a la matinada es matariaPerò cap al migdia anava ben torratSomriu i diu que no té pressaNingú m’espera allà daltI anar a l’infern no m’interessaÉs molt més bonic l’Empordà, seh
Sempre deia que a la matinada es matariaPerò cap al migdia anava ben torratSomriu i diu que no té pressaNingú m’espera allà daltI anar a l’infern no m’interessaÉs molt més bonic l’Empordà
I quan veig la llum de l’albaSento les ganes de marxarPotser que avui no em suïcidiPotser ho deixi fins demàFins demàFins i fins demà

‘DÉJAME’, Los Secretos

XAIQUES BAND

Déjame, no juegues más conmigo,
esta vez, en serio te lo digo
tuviste una oportunidad,
why la dejaste escapar.

Déjame, no vuelvas a mi lado,
una vez, estuve equivocado,
pero ahora todo eso pasó,
no queda nada de ese amor.

No hay nada que ahora ya,
puedas hacer
porque a tu lado yo,
no volveré, no volveré.

Déjame, ya no tiene sentido,
es mejor que sigas tu camino,
que yo el mío seguiré,
por eso ahora déjame.

No hay nada que ahora ya,
puedas hacer
porque a tu lado yo,
no volveré, no volveré.

Déjame, ya no tiene sentido,
es mejor que sigas tu camino,
que yo el mío seguiré,
por eso ahora déjame,

Tuviste una oportunidad
y la dejaste escapar

‘CAROLINA’, M Clan

XAIQUES BAND

La dulce niña Carolina,
ya tiene edad para hacer el amor
su novio la estará buscando,
eso es lo que creo yo
no puedo echarla de mi casa,
me dice que no tiene donde dormir
después se mete en mi cama,
eso es mucho para mi

Esa va a ser mi ruina,
pequeña Carolina,
vete por favor

Carolina trátame bien,
no te rías de mi,
no me arranques la piel
Carolina trátame bien,
o al final te tendré que comer

No queda en la ciudad esquina
tras la que yo me pueda esconder
siempre aparece Carolina
con algún tipo de interés
la reina de las medicinas
que no se venden en farmacia legal
vinagre para las heridas,
dulce azúcar al final

El diablo está en mi vida,
pequeña Carolina,
vete por favor

Carolina trátame bien,
no te rías de mi,
no me arranques la piel
Carolina trátame bien,
o al final te tendré que comer

El diablo está en mi vida,
pequeña Carolina,
vete por favor

Carolina trátame bien,
no te rías de mi,
no me arranques la piel
Carolina trátame bien,
o al final te tendré que comer

‘NO PUEDO VIVIR SIN TI’, Coque Malla

XAIQUES BAND i PAU MOLINS

Llevas años enredada en mis manos, en mi pelo
En mi cabeza, y no puedo más
No puedo más

Debería estar cansada de tus manos, de tu pelo
De tus rarezas, pero quiero más
Yo quiero más

No puedo vivir sin ti
No hay manera
No puedo estar sin ti
No hay manera

Me dijiste que te irías pero llevas en mi casa
Toda la vida, sé que no te irás
Tú no te irás

Has colgado tu bandera, traspasado la frontera
Eres la reina, siempre reinarás
Siempre reinarás
CORO
Y ahora estoy aquí esperando a que vengan a buscarme
Tú no te muevas, no me encontrarán
No me encontrarán
Yo me quedo para siempre con mi reina y su bandera
Ya no hay fronteras, me dejaré llevar
A ningún lugar

‘HACE CALOR’, Los Rodríguez

XAIQUES BAND i PAU MOLINS

Hace calor, hace calor,
yo estaba esperando que cantes mi canción,
y que abras esa botella, y brindemos por ella
y hagamos el amor en el balcón.

Mi corazón, mi corazón
es un músculo sano pero necesita acción.
Dame paz y dame guerra, y un dulce colocón
y yo te entregaré lo mejor.
Ah, haa ha, ah, haa ha,

Dulce como el vino, salada como el mar,
princesa y vagabunda, garganta profunda,
sálvame de esta soledad.

Hace calor, hace calor,
yo estaba esperando que cantes mi canción,
y que abras esa botella, y brindemos por ella
y hagamos el amor en el balcón.

Mi corazón, mi corazón
es un músculo sano pero necesita acción.
Dame paz y dame guerra, y un dulce colocón
y yo te entregaré lo mejor.

Ah, haa ha, ah, haa ha,
Dulce como el vino, salada como el mar,
princesa y vagabunda, garganta profunda,
sálvame de esta soledad.

Hace calor, hace calor,
ella tiene la receta para estar mucho mejor.
Sin truco, sin prisa, me entrega su sonrisa
como una sacerdotisa del amor.

Luna de miel, luna de papel,
luna llena, piel canela, dame noches de placer.
A veces estoy mal, a veces estoy bien,
te daré mi corazón para que juegues con él.

Ah, ha ha, ah, haa ha,
No pueden denunciarme, ella es mayor de edad.
Iremos a un hotel, iremos a cenar,
pero nunca iremos juntos al altar.

‘NADA DE ESTO FUE UN ERROR’, Los Rodríguez

XAIQUES BAND i PAU MOLINS

Tengo una mala noticia
No fue de casualidad
Yo quería que nos pasara
Y tú, y tú lo dejaste pasar

No quiero que me perdones
Y no me pidas perdón
No me niegues que me buscaste
Nada, nada de esto

Nada de esto fue un error, uoh-oh
Nada fue un error
Nada de esto fue un error, uoh-oh
Nada fue un error

Los errores no se eligen
Para bien o para mal
No fallé cuando viniste
Y tú, y tú no quisiste fallar

Aprendí la diferencia
Entre el juego y el azar
¿Quién te mira y quién se entrega?
Nada, nada de esto

‘ESCUELA DE CALOR’, Radio Futura

XAIQUES BAND

Arde la calle al sol de poniente,
hay tribus ocultas cerca del río,
esperando que caiga la noche.
Hace falta valor, hace falta valor,
ven a la escuela de calor.

Sé lo que tengo que hacer para conseguir,
que tú estés loco por mí.
Ven a mi lado y comprueba el tejido.
Mas cuida esas manos, chico.
Esa paloma sobrevuela el peligro,
aprendió en una escuela de calor.

Vas por ahí sin prestar atención
y cae sobre ti una maldición.
En las piscina privadas las chicas
desnudan sus cuerpos al sol.

No des un mal paso, no des un mal paso.
Esto es una escuela de calor.
Deja que me acerque,
deja que me acerque a ti.
Quiero vivir del aire.
Quiero salir de aquí.
Arde la calle al sol de poniente.

‘SUMMER OF 69’, Brian Adams

XAIQUES BAND

I got my first real six string
Bought it at the five and dime
Played it till my fingers bled
Was the summer of ’69
Me and some guys from school
Had a band and we tried real hard
Jimmy quit and Jody got married
I shoulda known we’d never get far
Oh when I look back now
That summer seemed to last forever
And if I had the choice
Yeah, I’d always wanna be there
Those were the best days of my life!
Ain’t no use in complaining
When you got a job to do
Spent my evening’s down at the drive-in
And that’s when I met you, yeah
Standing on your mama’s porch
You told me that you’d wait forever
Oh and when you held my hand
I knew that it was now or never
Those were the best days of my life!
Back in the summer of ’69
Man, we were killing time
We were young and restless
We needed to unwind
I guess nothing can last forever
Forever, no!!
And now the times are changing
Look at everything that’s come and gone
Sometimes when I play that old six string
I think about you wonder what went wrong
Standing on your mama’s porch
You told me that it’d last forever
Oh and when you held my hand
I knew that it was now or never
Those were the best days of my life!
Back in the summer of ’69
It was the summer of ’69

‘YO NO SOY ESA’, Mari Trini

XAIQUES BAND i MARIA MOLINS

Yo no soy esa que tú te imaginas.
Una señorita tranquila y sencilla
que un día abandonas y siempre perdona

Esa niña si, no. Esa no soy yo

Yo no soy esa que tú te creías.
La paloma blanca que te baila el agua,
que ríe por nada diciendo sí a todo

Esa niña si, no. Esa no soy yo

No podrás presumir jamás
de haber jugado
con la verdad, con el amor
de los demás.
Si en verdad me quieres, yo ya no soy esa
que se acobarda frente a una borrasca,
luchando entre olas encuentra la playa

(Imagina una gran playa de arena blanca. En su orilla, constantemente están rompiendo olas de todos los tamaños. Algunas de ellas son pequeñas, y dan ganas de bañarse para jugar con ellas. Otras, por el contrario, son muy grandes y de aspecto amenazante. Sin embargo, cuando llegan a la orilla, todas ellas acaban por desaparecer sin provocar daño. Ahora imagina que alguien decidiera luchar contra las olas. No tendría mucho sentido, ¿verdad? Al fin y al cabo, el agua no puede causar ningún daño a la playa. Lo único que conseguiría esa persona sería cansarse y sentirse frustrada.)
Esa niña si, no. Esa no soy yo

Pero si buscas tan sólo aventuras,
amigo, pon guardia a toda tu casa.
Yo no soy esa que pierde esperanzas.
Piénsalo, ya no.

Yo no soy esa que tú te imaginas.
Una señorita tranquila y sencilla
que un día abandonas y siempre perdona.
Esa niña si, no. Esa no soy yo

‘CANÇÓ DE FER CAMÍ’, Maria Mercè Marçal

MARIA MOLINS AMB MANEL GUERRERO, FRAN SUAREZ i JESSICA TORRUELLA

Vols venir a la meva barca?
-Hi ha violetes, a desdir!
anirem lluny sense recança
d’allò que haurem deixat aquí.
Anirem lluny sense recança
-i serem dues, serem 3.
Veniu, veniu, a la nostra barca,
les veles altes, el cel obert.

Hi haurà rems per a tots els braços
-i serem quatre, serem cinc!-
i els nostres ulls, estels esparsos,
oblidaran tots els confins.
Partim pel març amb la ventada,
i amb núvols de cor trasbalsat.
Sí, serem vint, serem quaranta,
amb la lluna per estendard.
Bruixes d’ahir, bruixes del dia,
ens trobarem a plena mar.
Arreu s’escamparà la vida
com una dansa vegetal.
Dins la pell de l’ona salada
serem 500, serem 1000.
Perdrem el compte a la tombada.
Juntes farem nostra la nit.

‘ULL PER ULL’, Adrià Puntí

MARIA MOLINS i MANEL GUERRERO

Perdo la por però em tremola el pols
Qüestió d’orgull
M’aixeco i no puc, un bon trau al mig del cervell.
Ull per ull, dent per dent, qui sap si tots som mecs
Comissari a sou, no hi haurà ni un pam de net.

Cauen guspires, plou però no et mulles,
Potser no et cal sopluig,
Un déu fent virolles, qui no plora ni mama ni beu.
COR
Cops de puny, ulls de vellut
Guerra de botonets
Per orgull tu et sents sol,
No vindrà d’un pam,
Per orgull tu et sents sol
No faràs el net mai.
Fora complexes, prou de modèsties,
No et caldrà fer-te el gran
Mala memòria, falses històries d’un nen d’abans.
Rau la por la sang et cou llàgrimes plorant,
Des de sempre has estat un cocodril merdós.
Que et duri, que et duri, que et duri
La bona sort
Que et duri, que et duri, que et duri
La gent mirant tots embadalits, tu et sents sol,
Ningú fa un pas, escanyolit mirant,
No et mouràs ni un pam, sense moure el nas
[“no segueixis el ramat, has de fer el que tu sentis que has de fer”. La cançó també s’hauria pogut dir “Guerra de Botonets” i va ser escrita just després de la separació d’Umpah-Pah. Potser es podria parlar de ressentiment, però sens dubte sí que hi ha explícit el gest de “ja n’hi ha prou, no puc més”.]

‘SANTA LUCÍA’, Miguel Ríos

CARLES LARA, MANEL GUERRERO, VICEN MARTÍNEZ i JOSEP LLUÍS GUERRERO

A menudo me recuerdas a alguien.
Tu sonrisa la imagino sin miedo.
Invadido por la ausencia,
me demora la impaciencia.
Me pregunto si algún día te veré, por favor.
Ya sé todo de tu vida y sin embargo,
no conozco ni un detalle de ti.
El teléfono es muy frío
y tus llamadas son muy pocas.
Yo si quiero conocerte y tú no a mí, por favor.
Dame una cita, vamos al parque.
Entra en mi vida, sin anunciarte.
Abre las puertas y cierra los ojos.
Vamos a vernos, poquito a poco.
Dame tus manos, siente la mías,
como dos ciegos, Santa Lucía.
A menudo me recuerdas a mí.
La primera vez pensé
se ha equivocado.
La segunda vez no supe qué decir.
Las demás me dabas miedo,
tanto loco que anda suelto, y
ahora sé que no podría vivir sin ti.
Por favor.
Dame una cita, vamos al parque.
Entra en mi vida sin anunciarte.
Abre las puertas y cierra los ojos.
Vamos a vernos poquito a poco.
Dame tus manos, siente la mías.
Como dos ciegos, Santa Lucía.
Santa Lucía.
A menudo me recuerdas a mí.

‘SOMEONE LIKE YOU’,  Adele and Dan Wilson

JESSICA TORRUELLA i FRAN SUÁREZ

I heard that you’re settled down
That you found a girl and you’re married now
I heard that your dreams came true
Guess she gave you things, I didn’t give to you
Old friend, why are you so shy?
Ain’t like you to hold back or hide from the light
I hate to turn up out of the blue, uninvited
But I couldn’t stay away, I couldn’t fight it
I had hoped you’d see my face
And that you’d be reminded that for me, it isn’t over
Never mind, I’ll find someone like you
I wish nothing but the best for you, too
«Don’t forget me, » I beg
I remember you said
«Sometimes it lasts in love, but sometimes it hurts instead»
«Sometimes it lasts in love, but sometimes it hurts instead»
You know how the time flies
Only yesterday was the time of our lives
We were born and raised in a summer haze
Bound by the surprise of our glory days
I hate to turn up out of the blue, uninvited
But I couldn’t stay away, I couldn’t fight it
I had hoped you’d see my face
And that you’d be reminded that for me, it isn’t over
Never mind, I’ll find someone like you
I wish nothing but the best for you, too
«Don’t forget me, » I begged
I remember you said
«Sometimes it lasts in love, but sometimes it hurts instead»
Nothing compares, no worries or cares
Regrets and mistakes, they’re memories made
Who would have known how bittersweet this would taste?
Never mind, I’ll find someone like you
I wish nothing but the best for you
«Don’t forget me, » I beg
I remember you said
«Sometimes it lasts in love, but sometimes it hurts instead»
Never mind, I’ll find someone like you
I wish nothing but the best for you, too
«Don’t forget me, » I begged
I remember you said
«Sometimes it lasts in love, but sometimes it hurts instead»
«Sometimes it lasts in love, but sometimes it hurts instead»

‘IN THE AIR TONIGHT’, Phil Collins

XAIQUES BAND

I can feel it coming in the air tonight, oh lord
And I’ve been waiting for this moment, for all my life, oh lord
Can you feel it coming in the air tonight, oh lord, oh lord

Well, if you told me you were drowning
I would not lend a hand
I’ve seen your face before my friend
But I don’t know if you know who I am

Well, I was there and I saw what you did
I saw it with my own two eyes
So you can wipe off that grin, I know where you’ve been
It’s all been a pack of lies

And I can feel it coming in the air tonight, oh lord
Well I’ve been waiting for this moment for all my life, oh lord

I can feel it coming in the air tonight, oh lord
Well I’ve been waiting for this moment for all my life, oh lord, oh lord

Well I remember, I remember don’t worry
How could I ever forget
It’s the first time, the last time we ever met
But I know the reason why you keep this silence up
No you don’t fool me
The hurt doesn’t show, but the pain still grows
It’s no stranger to you and me

I can feel it coming in the air tonight, oh lord
Well I’ve been waiting for this moment for all my life, oh lord
I can feel it in the air tonight, oh lord, oh lord
Well I’ve been waiting for this moment for all my life, oh lord

I can feel it coming in the air tonight, oh lord
And I’ve been waiting for this moment for all my life, oh lord
I can feel it in the air tonight, oh lord, oh lord
Well I’ve been waiting for this moment for all my life, oh lord, oh lord
I can feel it in the air tonight, oh lord, oh lord
Well I’ve been waiting for this moment for all my life, oh lord, oh lord

‘LLENÇA’T’, Lax’n’Busto

XAIQUES BAND

Caus a terra molt avall
Creus que no te’n sortiràs
Però amb els mesos te’n adones
Que tornes a començar
I a força de molt de caure
I de tornar-te aixecar
Veus que les coses no canvien
Però ja no ets qui eres abans
Doncs he estat ja cinc o sis
I sóc el que ara vull
No vull pensar en el que arribarà demà!

Llença’t, cada instant és únic
No es repetirà
Sento que el cor ja no para de bategar
I diu que em llenci
Que no pensi en tot el que vindrà
Que un llapis mai no dibuixa sense una mà

I perquè els meus pensaments
Que sempre viuen el present
No conjuguen altres temps que
El ja faré, el que no vaig fer
Doncs avui o potser demà
Seré aquí o seré per allà
Seré un tros de l’univers
Que no noti el pas del temps
El que faig a cada instant és
La força que em fa gran
No vull pensar en el que arribarà demà

Llença’t, cada instant és únic
No es repetirà
Sento que el cor ja no para de bategar
I diu que em llençi
Que no pensi en tot el que vindrà
Que un llapis mai no dibuixa sense una mà

Llença’t, cada instant és únic
No es repetirà
Sento que el cor ja no para de bategar
I diu que em llençi
Que no pensi en tot el que vindrà
Que un llapis mai no dibuixa sense una mà

‘A ESTE LADO DE LA CARRETERA’, Van Morrison – Bright side of the road – Danza Invisible

XAIQUES BAND

A la calle donde vivo
la luz del sol nunca llega.
Cariño, vente conmigo
a este lado de la carretera.
Poco tiempo conseguimos
vivir a nuestra manera.
Mi cabeza es mi destino
y mi cuerpo mi frontera.
Esta vida que vivimos,
no es para mí.
No quiero ser cualquiera.
Dale prisa a tu destino,
a este lado de la carretera.
Poco tiempo conseguimos
(poco tiempo conseguimos)
Vivir a nuestra manera
(vivir a nuestra manera)
Tu corazón mi destino,
y tu cuerpo mi frontera.
Esta vida que vivimos,
no es para mí.
No quiero ser cualquiera
dale prisa a tu destino.
A este lado de la carretera.
No quiero tener vecinos
(no quiero tener vecinos)
si cualquier sitio me espera.
(si cualquier sitio me espera)
Compañeros de camino
a este lado de la carretera.
El mundo es un desatino
(el mundo es un desatino)
más grande de lo que era.
(más grande de lo que era)
Disfruta un vaso de vino,
a este lado de la carretera.
A este lado de la carretera.
A este lado de la carretera.

2 comentarios en «El rock dels Mossos torna a bategar
per La Marató de TV3
»

  1. sikiswap.com dice:

    wonderfull publish, vey informative. I pinder why the opposte
    experts of this sector do nnot notice this. You should contijue your writing.
    I’m sure, you’ve a great readers’ bae already!

    Responder

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *