Somos la asociación que programa el primer ciclo inclusivo de música y entrevista para Personas Sordas

El Nadal s’il·luminarà amb Clams a Nou Barris

La banda de pop-rock inclusiva actuarà el 15 de desembre a la Plaça Major de Nou Barris amb llengua de signes

Amb el grup Clams tenim una connexió molt màgica. Per això ens enCanta repetir i tornar a fer accessible un dels seus concerts amb l’intèrpret de Llengua de Signes Enric Lluch.

A més a més, l’actuació comptarà amb un altre al·licient: serà durant la il·luminació i guarniment de l’arbre de Nadal de la Plaça Major de Nou Barris, a la seu del Districte. I estan preparant un repertori especial per a l’ocasió. Us hi esperem el 15 de desembre, a les 18 hores.

Aquí teniu l’entrevista que TEBVist TV ens va fer amb un reportatge del recital de Clams a La Torre de la Sagrera. La nostra primera col·laboració amb Clams. La primera de moltes, esperem.

LA DIVERSITAT ÉS LA CLAU 

Clams és una banda de pop-rock eclèctica i inclusiva que compta amb un grup de coristes amb persones en situació de discapacitat intel·lectual. La diversitat és la clau de aquesta banda que va sorgir arran de l’èxit que va tenir el projecte Música per a la Inclusió.

L’objectiu? Contribuir a canviar la mirada envers les persones en situació de discapacitat, visibilitzant les seves capacitats i fent de pont cap a la inclusió social.

DISCOGRAFIA DE CLAMS

Clams va autoeditar el seu primer disc a mitjans del 2014 juntament amb el seu videoclip «A sobre d’un coet». L’any 2015 va publicar el seu segon treball, «Aigua i Pedra», el 2018, el seu tercer àlbum «Ciclorama», i aquest 2022, «Melodies del somriure inconscient«, editat per la Produktiva Records.  Un disc enregistrat, mesclat i produït per l’Ildefons Alonso (El Petit de Cal Eril) al Konvent de Cal Rosal (Berga), i  masteritzat pel Víctor Garcia a Ultramarinos Costa Brava.

L’equip que ha gravat aquest últim treball són en la seva majoria components originals i de la banda: Turu Fernández (veus), Jordi Ribas (lletres, veu, guitarra acústica), David Martínez (bateria), Juan Carlos Luque (baix), Víctor Gorriti (guitarra elèctrica), Núria Valls (veu i direcció artística dels cors) i l’Ildefons Alonso (teclats i programació). Coral: Alicia Lantarón, Bea García, Carla Rabassa, David Ubiñana, Eli Sancho, Helena Castells, Judith Campos, Laura de José, Maria Giurgila, Mireia Jordán, Oriol Grabalosa, Sara Gómez i Sergi Martínez.

SOMRIURES MÀGICS

Moltes de les melodies de les noves cançons de Clams  sorgeixen del somriure que es dibuixa a la cara dels seus integrants en recordar moments bonics i màgics. I “Melodies del somriure inconscient” reivindica precisament això.

De fet, molts d’aquests somriures ja els vam poder compartir quan vam fer el primer enCantados amb Clams. Aquí teniu el vídeo:

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *